pondělí 29. listopadu 2010

CodeMode (pod)zimní 2010


Tak jsme nakonec v neděli dopoledne vyrazili na CodeMode. Zajímavý postřeh, vidět vše jako návštěvník a ne jako prodávající za pultem, jako tomu bylo v dubnu s LOTRem v Karlíně. Dojmy jsou dojmy. Přijela jsem si koupit hlavně brož od elinesky z její nové kolekce "moje". Seznámit se s Majdau a sejít se s Věninou kvůli organizaci Setkávání pod věží, které bude za čtvrnáct dní v Praze. Moc jsem nefotila, protože lidstvo houstlo a nebylo moc místa. Tak menší report obrazem a zakoupenými kousky.


 

U bee sting jsme ulovili placku. O kousek vedle se seznámili s příjemnou Yo Soy.


Zasekli se v inter:zone, kde měli knížky z Baobabu a konečně jsme si na doporučení And pořídili Malé černé pohádky pro nebojácné děti od ilustrátorky Alžběty Skálové a další a další drobnostě, kterými si uděláte radost.




kaia.fox - Plastic snowflake brož

 

PARAZIT FashionShop - keramická brož Miminko z kolekce Biedermeier autor Petr Hůza



Porcelánové brože a šperky Pavla Vachunová. 


Lichi - kabelka váleček hranaté příšery....


Taky nějaké čtivo FULL MOON MAG na stánku TRIBO nedaleko prodejního stánku punk a D.I.Y. sortimentu od PUNKTURY. A teď s tím rychle do skříně, protože to přinese až Ježíšek přeci....


Závěr popoledního codemodování se odehrál za rohem v příjemné La Créperie, kde jsme s holkama probraly poslední detaily akce Setkávání pod věží. Číšnice z nás byla trochu mimo, neb místo jedné dýňové polévky přinesla dvě. Naopak mou zapečenou špenátovou palačinku nikoliv, protože po chvíli přišla s dalším talířem a na něm palačinku s čokoládou a vanilkovou zmrzlinou, ale tu už jsme na stole jednu měly. Veselé to bylo, Majdo a Věni díky za pěkné odpoledne.

5 komentářů:

  1. Svatko, koukam na ty fotky a nepoznam ze to je ten samej prostor! To asi dneska (v nedeli) bylo o pul mene lidi nez v patek a sobotu. Ja zavrela stanek v sobotu vecer, uz jsem nemohla vydrzet ty davy lidi a zacpu u meho stanku. Pocitala jsem ze mi ukradli zbozi za asi 3000 korun. Neslo to hlidat. Meho manzela vytlacily davy holek ktere bez povoleni vytrhavaly z displeje karticky s nausnicami a sli do zrcadla to vyzkouset. Jsem sice hodne prodala ale byl to stres. Miniaturni koje a uzske chodbicky nezvladli ten pocet lidi. Takto to pro me bylo velmi stresujici. Jsem rada ze jsem dneska zustala doma, i kdyz si me nemohla blogovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. díky za nahlédnutí na CodeMode a krásné úlovky!

    OdpovědětVymazat
  3. Weggo, jsme se právě hodně rozmýšleli jestli vůbec jet, ale do Prahy jsme jet potřebovali, tak se zvolil raději až poslední den a hned jak otevřeli v 10:00 hodin. Ten pátek si ani nedovedu představit. V těch kójích to byly uličky na jednoho člověka a když jsi měla batoh nebo tašku nedalo se ani otočit, pro kradaře ráj. To věřím :-( Statečná Weggo!

    OdpovědětVymazat
  4. to je výživnej příspěvek to pexeso chci

    OdpovědětVymazat